10 színész, akinek az álomtest nemcsak álom többé

Amikor a színészek egy szerepre készülnek, az nem csak a szöveg betanulásából áll. Gyakran óriási fizikai átváltozáson kell keresztülmenniük, hogy tökéletesek legyenek az adott szerepre.

1. Zac Efron

Zac Efron sokkoló átváltozása akkor érte el a csúcspontját, amikor a Baywatch című filmben szerepelt vízimentőként. Hogy megkaphassa a szerepet, extrém alacsony szintre csökkentette a testzsírszázalékát, és minden forgatás előtt keményen erősített.

2. Chris Pratt

Pratt 6 hónap alatt cserélte le a sörhasát kockahasra. A színésznek szüksége volt egy kis átalakulásra, hogy szerepet kaphasson A galaxis őrzői című kasszasikerben, majd a Jurassic World-ben. A szerepei miatt egy ideig még biztosan a jelenlegi külsejével láthatjuk.

3. Paul Rudd

Az akciófilmek készítői elvárják a színészektől, hogy az egész forgatás ideje alatt bomba formában legyenek. Hogy a Hangya című filmben a lehető legjobb formáját mutassa, Paul Rudd keményen edzett, és minden élvezhető ételt száműzött az étrendjéből. Hőst játszani áldozatokat követel.

4. Mark Wahlberg

A Pain and Gain című filmben játszott szerepére Mark Wahlberg 2 hónap felkészülési időt kapott, hogy egy testépítő bőrébe bújhasson. Napi 10 étkezéssel és kemény edzéssel nagyjából 18 kilót szedett magára. Habár már engedett a nyomásból, a kemény munka, amit ebbe a szerepbe fektetett, még most is látható rajta.

5. Chris Evans

Mivel korábban már játszott szuperhőst, Chris Evans nem volt rossz formában. Azonban, amikor megkapta az ikonikus Amerika Kapitány szerepét, mindent egy új szintre kellett emelnie. Amikor nem forgatott, a színész csak az evéssel és edzéssel foglalkozott.

6. Ryan Reynolds

Minden nap hajnali 4-kor kelni, keményen edzeni, és követni egy egyáltalán nem étvágygerjesztő diétát. Ez volt Ryan Reynolds napi rutinja, amikor Deadpool szerepére készüllt.

7. Kevin Hart

A hosszú út során, amelyen Kevin Hart világhírű vígjátékszínésszé vált, az izmai a sikereivel egyenes arányosságban növekedtek. Olyan jó formába került, hogy képed volt maratonokat is lefutni. Az elhatározása nemcsak az egészségére volt jó hatással, de valószínűleg a színészi karrierjének is előnyös lesz.

8. Jake Gyllenhaal

Ahhoz, hogy a Mélyütés box bajnokává válhasson, Gyllenhaal-nak kiváló fizikumot kellett elérnie. Annyira elhatározta magát, hogy az eredeti napi 3 órás edzését 6 órásra növelte. Valószínűleg ez volt az oka az akkori kapcsolata végének.

9. Hugh Jackman

Ahhoz, hogy Farkas karakterét életre kelthesse, Hugh Jackman nagyon szigorú diétát követett. Teljes mértékben kizárta az étrendjéből a cukrot és az alkoholt. Ahhoz, hogy minél kigyúrtabbnak nézzen ki a vásznon, sokszor a kiszáradás veszélyét is kockáztatta.

10. J. K. Simmons

Mivel olyan projekteken is dolgozott, mint a Terminator Genisys, vagy az Igazság ligája, Simmons igyekezett egy egészséges életmódot kialakítani, és a lehető legjobb formába kerülni. A 62 éves színész óriási teljesítményét és akarat erejét a nála sokkal fiatalabbak is megirigyelhetik.


Mi a véleményed?